Video Post Wedding Shaheizy Sam & Syatilla Yang Wow!

Thursday, February 18, 2016

Amboii..tak sudah sudah lagi dengan perkahwinan Sam dan Tilla ni. Disebut sebut sampai sekarang. Dia punya manis sampai tahap boleh potong kaki! Korang ada tengok video post wedding Shaheizy Sam & Syatilla tu tak? Wow sangat!

Sorang dengan kereta mewah, sorang lagi naik heli. Mana tak wow nya kan. Seronok tengok, lagi seronok kalau dapat merasa kenangan macam tu jugak. Ni yang fefeeling romantik tetiba ni. Apepun tahniah sekali lagi buat mereka dan semoga mereka berbahagia hingga ke akhir hayat. 


Layan sekejap video Video Post Wedding Shaheizy Sam & Syatilla  Yang Wow ni.


Psstt..jangan tersengih tersenyum sensorang :p

5 comments

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.