Beg Kalis Air Hypergear

Thursday, February 18, 2016

Plan bercuti nak mandi manda haruslah kena ada beg kalis air untuk simpan harta benda dari basah masa mandi nanti. Dalam masa yang sama tak perlu nak sibuk tengok beg kalau letak tepi, bawak sekali masuk dalam air takde masalah.


Pilihan Fiza, brand Hypergear sebab sebelum ni husband pernah beli brand yang sama. Tapi jenis beg berbeza. Dia beli beg galas belakang mudah nak bawak hari hari naik motor. Kalau hujan takde masalah barang dalam beg basah. So far setakat ni, kualiti terjamin.

Fiza pilih yang jenis bucket tu untuk 15L. Kira okaylah tu untuk muatkan barang yang perlu. Bila jadi bucket macam ni, dia boleh terapung dipermukaan air. 



Kalau nak simpan pun boleh lipat dan gulung gulung je

Warna pink takde! Kecewa kita tau..so amek je la warna biru ni. Boleh beli kat zalora.com.my

8 comments

  1. dah lama mengidam yang ni..

    okey ! Zalora dah panggil tu... hehe

    ReplyDelete
  2. hehe.. fifiy ada beberapa biji beg ni. sbb kitorang keja outdoor so mmg wajib kena ada beg ni. tapi kalau nak yg lg tebal kena order dari singapore. sbb hypergear ni ada nipis sikit luar dia. kalau jarang2 nak guna sesuai jugak utk lindungi barang2 berharga.. tapi utk bawa masuk dlm air kena masukkan brg2 berharga dalam box dulu.. *learned from past experiences* beg masuk air

    ReplyDelete
  3. Beg ni best, air tak masuk. Terbaik. Hari tu sogo ada sale beg hypergear, murah sangat.

    ReplyDelete
  4. ohh.. bagus ek macam ni.. tapi, tak ada warna pink plak kan? huhu..

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.