Photoshoot Wedding Yang Style & Editing Gambar Yang Cantik

Friday, February 26, 2016

Teruja tengok photoshoot wedding yang style dan editing yang cantik. Rasa nak repeat buat photoshoot wedding nak style macam ni je! Tapi memang taklah kan. Boleh buat photshoot untuk anniversary nanti pun okay jugak. Larat pulak nak buat style melompat dan style terbang terbang ni. Hanya mampu melompat dan terbang rendah je la..huhu
Suka tengok hasil kerja mereka yang kreatif dalam mencari idea untuk menghasilkan karya yang cantik macam ni.





Rasa macam di awang awangan dalam alam fantasi gitu.


2 comments

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.