Hadiah Top 3 Komentator Nov & Dec 2015

Sunday, February 07, 2016

Ya ampun! Maaf ye TOP 3 Komentator November & December 2015 sebab menunggu lama untuk dapat hadiah. Baru semalam ada masa nak ke IKEA beli hadiah. Alhamdulillah lega dah beli hadiah..Risau sebenarnya tak bagi hadiah lagi. Harap sudi terima ye.

1. Iron board
2. Tupperware
3. Botol Air

Hadiah akan diposkan selepas cuti kecuali number 1 sebab Fiza akan hantar sendiri kat rumah..wahhh best tak best tak? Sebenarnya sekali nak melawat blogger jijah sebab baru lepas bersalin dapat baby girl. So alang alang melawat, bawak sekali hadiah tu kan. Tak payah pos lagipun hadiah agak besar untuk diposkan. Jijah pindah rumah baru pun tak payah beli dah. Semoga semuanya sangat berguna kepada penerima komentator ni. Terima kasih sebab sabar menanti. Sayang semua ketat ketat!


5 comments

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.