Design Logo/Label Exclusive by Emas Putih

Wednesday, February 10, 2016

Latest artwork yang dah siap beberapa hari lepas. Baru nak update portfolio dalam blog. Tempahan dari well known blogger, Emas Putih a.k.a Uzu untuk projek akan datang. Apakah? sama sama kita nantikan. Kita cerita sikit tentang logo dan label exclusive by Emas putih ni.

Untuk nampak exclusive, uzu pilih warna gold walaupun emasputih supposed to be silver. Tapi warna gold lagi nampak menyerlah dan lebih sesuai. Kalau dipadankan dengan background hitam memang sesuai untuk label. Warna gold nampak lagi menyerlah. Logo ada frame dan label takde frame. Simple je kan. Sesuai untuk projek Uzu nanti.


Terima kasih order lagi Uzu.
www.kisahemasputih.com

9 comments

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.