Idea Cara Susun Atur Frame Gambar di Dinding

Saturday, February 13, 2016

Memang pening kalau dalam bab nak deko deko dalam rumah ni. Mungkin cantik pada pandangan kita tapi tidak pada orang lain. Salah satu masalah deko dalam rumah ni susun atur gambar di dinding. Nah, Fiza kongsikan idea cara susun atur frame gambar di dinding rumah yang boleh digunapakai kalau korang rasakan ianya menarik dan sesuai untuk ruang yang ada.

Kotlah hari ni terlebih rajin nak mendeko rumah. Boleh try ikut idea susun atur gambar kat bawah ni.

Ruang Tamu













Ruang Belajar/ Ruang kerja

Bahagian Tangga



Atau nak kreatif sikit buat macam ni. Pemacing tegar boleh tiru idea ni ye.


Style jam macam ni pun menarik juga


Nak lebih manis dan penuh kasih sayang buat bentuk love

Sumber idea dari architecturedesign.net

6 comments

  1. cantiknya.. hehe. tq akak. mana tau boleh hias rumah mcm ni kan.

    ReplyDelete
  2. dah jadi trend kan susun frame mcm ni.. hari tu nak susun mcm ni kat rumah mak , tp my dad tak nak. Haha.. dia dok susun bederet je. Dah macam museum. Alahaiii

    ReplyDelete
  3. yang jam n clip tu best. jam tu 2 dalam satu. hehe

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.