Jom Undi Blogger Dalam MALAYSIA SOCIAL MEDIA WEEK AWARDS 2016

Friday, February 05, 2016

Tahniah buat blogger yang tercalon dalam MALAYSIA SOCIAL MEDIA WEEK AWARDS 2016 mengikut kategori masing masing. Semua blogger hebat hebat yang tercalon ni. Blog Fiza bila nak tercalon? Ermmm..macam jauh lagi je tu. Fiza blogger belakang tabir je. So Beri sokongan pada blogger blogger ni dengan mengundi mereka setiap hari bermula 2 February 2016 sehingga 21 February 2016.

Antara kategori yang dipertandingkan
INDIVIDUAL SECTOR
BEST FOODIE BLOG
BEST LIFESTYLE BLOG
BEST TRAVEL BLOG
BEST CONTENT BLOG
BEST VIDEO BLOG
MOST ENGAGING BLOG
MOST ENTERTAINING BLOG
PROMISING BLOGGER OF THE YEAR
BEST BLOG OF THE YEAR
AWARDS CRITERIA
The MSMW Awards are designed for individuals, companies and organizations to highlight their achievements in the new media arena. If you wish to nominate your favourite brand, blog or company, then do so online to increase their chances of winning! Submitting of nomination is FREE of CHARGE!
The nomination must be relevant to the category applied for and only ONE nominee per category is allowed.
We reserve the right to disqualify nominees that conduct any of the following: violate trademarks, infringe copyrights, impersonate others, invade privacy, make threats of violence, promote illegal activities, promote pornography, spam others, use bots, scripts or other automated means for voting, engage in abusive behaviour, promise anything of value in exchange for a nomination, or otherwise violate the friendly spirit of the awards.

Some of the basic criteria to fulfill:

  1. Any active social media user, practitioner or blogger can participate
  2. Anyone who has a full time site with a specified address and not dormant for the past 6 Months prior to submission of nomination form and should be active during the final results
  3. Online engagement mileage, do include statistics to support the popularity level of your site/ blog
  4. MANDATORY to promote the Malaysia Social Media Week online campaign on your site actively pre, during and post campaign periods
  5. No profanity, obscene remarks or personal attacks are allowed. Immediate disqualification is applicable to nominees in such cases if found guilty
  6. Judges decision is deemed FINAL in selection of winners
  7. Judging criteria is based on 80% public voting and 20% on Judges Decision (10% site or blog content, 5% design and layout, 5% ethics and effectiveness)
  8. The organiser will not assume responsibility towards any cost incurred by the nominee during submission of nominations
  9. Materials and related items submitted as support to the nomination will remain as the exclusive property of the organiser
Sebagai seorang blogger, jom kita undi sokong mereka yang tercalon dalam setiap kategori yang pertandingkan. Sehari boleh klik satu vote je untuk setiap kategori.  Ramai juga blogger yang Fiza kenal tercalon. So Fiza dah vote untuk mereka. Good Luck untuk semua blogger!

1 comment

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.