Cheque Nuffnang Bulan Disember 2015 Baru Sampai

Tuesday, February 23, 2016

Cheque Nuffnang Bulan Disember 2015 yang di nanti akhirnya selamat juga sampai. Biasanya cheque akan sampai awal bulan dekat² pertengahan bulan macam tu. Tapi kali ni tengah bulan nak dekat hujung bulan baru dapat. Mungkin disebabkan awal bulan haritu banyak cuti. Takpe, yang penting selamat sampai. Alhamdulillah...

Yang belum sampai tu sabar dulu ye. InshaAllah akan sampai juga. Sekarang Fiza perasan earnings nuffnang kembali sendu. Dah slow sikit nak meningkat naik tu. Biasalah tu kejap naik kejap turun. Janji ada. Terima kasih Nuffnang. Mohon bagi banyak CPUV lagi ye.

Cheque #16

*CPUV : (COST-PER-UNIQUE-VISIT) CAMPAIGNS

18 comments

  1. owh... dah sampai yer. Rezeki hujung bulan :)

    ReplyDelete
  2. x pernah dpt cek dari nuffnang...please help me

    ReplyDelete
  3. Assalammualaikum...

    tahniah dapat cek nuffnang..

    mselim3

    ReplyDelete
  4. syukur alhamdulillah. tahniah A'a :)
    PG tunggu kepala 2 baru cashout kan la. hehe.

    ReplyDelete
  5. haah dah sendu dah..lepas akak cash out ari tu terus sendu....

    ReplyDelete
  6. fiza.. macam mana nak dapat duit dari nuffnang ni?? saya tak tahu... huhu.. share please

    ReplyDelete
  7. akhirnya sampai jgk! sy punyer tak sampai lagi..cheque bulan 12 jgk..tunggulah 2 3 hari lagi mesti ade la tuh..huhu

    ReplyDelete
  8. alhamdulillah :)
    end of this month mcm nak cashout la.
    sendu aje total aida.
    ciput.

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.