Percutian Mewah Dalam Hutan di Gerimis Senja Villa

Tuesday, February 02, 2016

Sesekali merasa percutian mewah dalam hutan seronok juga. Betul betul jauh dari kesibukan bandar dan lebih mendamaikan dengan suasana alam semulajadi yang menghijau.  Korang boleh pilih untuk merasa percutian mewah dalam hutan di Gerimis Senja Villa. Sangat sesuai bercuti bersama family besar sebab villa ni sangat besar dengan kawasan yang luas serta lengkap dengan pelbagai jenis kemudahan.

Pemandangan dari pintu masuk. 

Di tepi pintu masuk terdapat bangsal yang unik, Tak pasti bangsal ni untuk apa.


Ini dia Villa Mewah yang tersergam indah atas bukit. Design Villa pun cantik.

Beranda untuk lepak lepak bersama family.

sambil menikmati permandangan alam semulajadi.

Ada swimming pool yang besar.

Boleh lepak lepak main air tepi swimming pool juga.

Ruang menonton TV yang selesa

Lepak kat sini pun best!

Ataupun boleh juga bersantai sembang kat sini.

Kalau rajin, boleh jalan jalan sekitar kawasan.

Bilik Air

Dapur

Bilik Tidur 



Luas, kemas, bersih, cantik dan sangat selesa untuk percutian family yang besar atau percutian dengan kengkawan. Untuk honeymoon, kalau Fiza macam tak berani sebab dalam hutan berdua pulak tu. Rasa tak berani pulak dah tinggal dalam villa yang besar macam tu. Kalau ramai ramai takde terasa sangat kan. So sangat berbaloi bercuti ramai ramai kat sini.

Untuk Maklumat lanjut

Lokasi
Jalan Ulu Langat, Batu 17 3/4 Dusun Tua
Ulu Langat, Negeri Sembilan, Malaysia

Contact
017-264 1602

Sumber gambar dan maklumat dari Gerimis Senja Villa

8 comments

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.