Tak Tahu Nak Kemana Cuti Panjang Ni? Jom Jelajah Tempat Tempat Menarik di Malaysia

Friday, February 05, 2016

Seronoklah memasing bercuti panjang weekend ni sampai selasa minggu depan. Ada yang balik kampung, ada yang bercuti dan ada juga berehat santai kat rumah je. Confirmlah petang ni jalan sesak sebab lepas kerja mesti ada yang terus balik kampung. Ke ada yang semalam lagi cabut. Hihi

Bila dah bercuti panjang, kekadang bosan tak tahu nak buat apa kan. Tak tahu nak kemana cuti panjang ni? Apa kata cuba jelalah tempat tempat menarik di Malaysia ni yang belum korang terjah lagi. Tak perlu pergi jauh. Explore tempat dekat dekat dengan rumah ke. Pun Boleh. Orang kata, jauh perjalanan luas pengalaman.

Fiza dah senaraikan tempat tempat menarik di 14 buah Negeri di Malaysia ni. So bolehlah korang tengok mana yang terdekat untuk korang pergi untuk cuti cuti ni. Ada yang percuma ada yang berbayar. Ikut bajet masing masing lah ye. Boleh check di sidebar bahagian Travellicious yang Fiza dah senaraikan ni

6 comments

  1. bestlah bercuti

    MG xsempat nak ke mana2 ..huhuhhu




    JOM TENGOK LEBIH 100 BARANG2 KECANTIKAN DENGAN HARGA YG MURAH DAN PASTINYA ORIGINAL !
    https://www.facebook.com/produkkecantikanMG/posts/1726936100868945:0

    JANA PENDAPATAN PASIF DENGAN BLOG ANDA
    http://melangkaugarisan.blogspot.my/2016/01/jana-pendapatan-pasif-dengan-afflifycom.html

    ReplyDelete
  2. Akak cuti panjang rehat kat rumah je kot

    ReplyDelete
  3. Akak cuti panjang rehat kat rumah je kot

    ReplyDelete
  4. wah wahh, saya duduk rumah jer, santai santaiiii gituuu, nak2 zaman ekonomi merudum nii, tak senang sangat kannn, hehehe

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.