Kek Birthday Neelofa Berharga RM6000

Saturday, February 13, 2016

Kek Birthday Neelofa Berharga RM6000? Wow! Untung Lofa dapat kek birthday yang berharga RM6000 tu. Rezeki betul. Bagi orang yang ada ada ni, RM6000 tak banyak mana kalau dibandingkan dengan kita yang biasa biasa ni. Kalau kita, kek RM50 dah bising mahal. Cukup sekadar ada kek.

Dah rezeki dia kan, kita hanya mampu tengok je. Pun boleh jugak. rezeki tengok. Doakan kita murah rezeki dapat merasa kek mahal² dan sedap. Kek Birthday Lofa yang berharga RM6000 ni mahal sebab diletakkan batu kristal swarovski dan mengambil masa 20 jam untuk menyiapkan kek birthday tu. Patutlah mahal! Inilah rupa kek birthday Lofa yang mengerlip mewah dengan batu kristal swarovski.

Isi dalam kek tak pasti flavour apa tapi nampak biasa je. Kalau dah mahal, takkan kek tak sedap pulak kan. Tapi sayang, batu kristal tu bukan boleh makan. Sekadar hiasan sahaja ye.

Happy 27th years Neelofa!
sumber gambar dari google

6 comments

  1. takpelaaa...jenis duit tak habis pakai..hihihi

    ReplyDelete
  2. Happy birthday! Nealofa.
    Sedih pulak rasa dengan pembaziran yang nyata tu.

    ReplyDelete
  3. Mak aii mahalnya, tapi berbaloi juga cantik deco keknya. ;)

    ReplyDelete
  4. cmne la kalau tertelan batu kristal tu..err

    ReplyDelete
  5. batu krital tu bukan utk makan ke? adoi mak..
    boleh ambik batu tu, letak lak kat tdung bawal...hihihihi

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.