Slider

Senarai Hadiah Kahwin Untuk Pengantin

Sekarang dah masuk musim orang kenduri kendara terutamanya kenduri kahwin. Bila kenduri kahwin kawan-kawan mesti nak hadiahkan something special untuk hari bahagia kawan-kawan kan. Kalau trend orang dulu-dulu bagi duit salam kaut je. Eh, tak juga. Zaman sekarang masih ada salam kaut lagi cuma lebi…

Resepi Egg Benedict Super Simple

Bangun pagi benda paling malas nak siapkan adalah menu breakfast. Disebabkan nak menyediakan breakfast ni agak leceh, kadang skip breakfast je. Takpun makan roti ke atau minum air kosong. Janji perut di isi. Tapi disebabkan tekak orang melayu dah terbiasa dengan menu breakfast berat-berat macam me…