Eyeliner Hyper Sharp Power Black dari Maybelline.

Monday, February 01, 2016

Sesambil survey pencuci muka, sesambil tu jeling kat bahagian Make up. Nak beli Eyeliner yang dah sekian lama tak guna sebab eyeliner lama dah kering kontang. Lagipun pakai spek, mana nak nampak pakai eyeliner. Plus, husband pesan jangan beli yang fake takut ada kesan lain pulak nanti. So alang alang dah kat situ, survey jugak eyeliner.

Test punya test setiap tester eyeliner yang ada, tertarik dengan Eyeliner Hyper Sharp Power Black dari Maybelline ni sebabnya memang hyper sharp dan hitam pekat! 
http://www.azhafizah.com/

Pastikan yang original ye.
HYPERSHARP POWER BLACK LIQUID LINER
Now, ultra-sharp precision goes power black! Achieve ultra-sharp precision with HyperSharp Power Black Liquid Liner - your go-to liner with a new and improved formula. Experience a blacker than black intensity like never before!

http://www.azhafizah.com/

Tengok ni brush dia betul² hyper sharp
http://www.azhafizah.com/

Warna dia pun hitam pekat.
http://www.azhafizah.com/

Nak buat contengan dan bentuk eyeliner kat mata pun mudah je. Yang penting takde comot comot sebab liquid gel jenis cepat kering.  Sejenis eyeliner waterproof, kalau kena air tak comot. Nak bersihkan eyeliner pun mudah je. Boleh guna make up remover, wet tissue atau kain. Tak perlu nak sental lebih nak hilangkan.

Opss contengan tak berapa nak kemas akibat lama tak pakai eyeliner. Tapi puas hati dengan Eyeliner Hyper Sharp Power Black dari Maybelline ni. Mungkinkah lepas ni akan kembali memakai contact lens semula? Adakah?

Dapatkan di Maybelline Store yang berhampiran.
Harga RM25.90

7 comments

  1. best ni, saya suka kalau eyeliner yang hujungnya macam ni, kalau yang berbulu susah nak pakai kan .

    ReplyDelete
  2. nak beli!nak beli! sebab biase memang pakai yg mcm ni cuma jenama lain.

    ReplyDelete
  3. bestnya kalau pandai nak lukis kan...huhuhuhu

    ReplyDelete
  4. huiii..lama gak tak bermake up ni...last ada eyeliner ni rasa setahun yang lepas..hahah..suka pakai jenis macam ni ,,x comot

    ReplyDelete
  5. Nanti akak cari .. tunggu yang lama ni habis dulu..

    ReplyDelete
  6. alaaa kak. tak reti pakai eye liner ><

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.