Gambar Pre Wedding Shaheizy Sam dan Syatilla Bertemakan Dilwale

Wednesday, February 03, 2016

Masih tak surut lagi demam dilwale nampaknya. Shaheizy Sam dan Syatilla Melvin memilih tema dilwale untuk photoshoot gambar pre wedding mereka. Kalau guna kain yang besar dan panjang, nampak lagi menarik buat style kain melayang melayang beralun di tiup angin tu kan.

http://www.azhafizah.com/

Mengenakan tema warna merah dengan background yang cantik  menghasilkan gambar pre wedding yang super cantik. Editing gambar memang awesome!tak mengecewakan mata memandang.

Gerua versi Shaheizy Sam dan Syatilla Melvin
http://www.azhafizah.com/

http://www.azhafizah.com/

Yang ni style.
http://www.azhafizah.com/

Tak sabar nak tengok gambar pernikahan dan majlis resepsi Shaheizy Sam dan Syatilla. Mesti lagi cantik. Semoga urusan mereka dipermudahkan.

Sumber gambar dari portal SiakapKeli

15 comments

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.