Design Watermark Inaainaa.com

Monday, February 15, 2016

Terima kasih untuk blogger Ena repeat order design dengan Fiza. Kali ni Ena tempah design watermark bertema kan hipster tapi tak nak tulisan menegak. Haa gitu dia punya requirement. Blur sekejap nak design sebab ntah macamana nak design pun tak tahu. Setelah draft pertama di reject, so Ena kata nak design macam stamp. Kalau macam stamp, okaylah cepat je idea ni datang.

Dah approved design kemudian gunakan font yang sesuai. Alhamdulillah settle design untuk Ena. Camna, okay tak tema hipster ni? Bab hipster ni belum hadam lagi konsep dia. Sekadar tahu sikit² je.


Nak tengok hasilnya bila dah letak kat gambar, rajin rajinkan ke blog Ena. Mesti Ena dah tepek kat gambar tu :p

www.inaainaa.com

7 comments

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.