Storage Bag Murah Untuk GoPro,Xiaomi Yi, Sj Cam

Friday, February 12, 2016

GoPro,Xiaomi Yi, Sj Cam tak lengkap tanpa storage bag untuk menyimpan camera dan segala accesories dengan lebih selamat. Perlu ke storage bag ni? Pada Fiza, perlu sangat! Sebab kalau kita simpan camera dengan masukkan je dalam beg biasa mungkin akan menyebabkan camera dan accesories mudah rosak. 

Bila dah ada storage bag, camera dan accesories terjaga dan tahan lama. Gadget² ni memang nak kena simpan dengan betul supaya boleh digunakan dalam jangka masa yang lama. Tak kan beli mahal² tak tahu nak jaga. Takkan beli mahal² nak cepat rosak. So tak kisahlah storage bag jenis apa pun atau brand apa sekalipun. Wajib ada satu! Fiza beli yang biasa je. Sebab accesories pun sikit je setakat ni. Pink takde, beli hitam pun boleh.


Dah banyak kali Fiza mention #theOfizz dalam blog Fiza ni. Kedai favourite untuk membeli accesories camera. Selain murah, theOfizz merupakan trusted seller yang boleh dipercayai. Servis pun bagus. Kalau tak, takde lah repeat beli kan. Pilihan pun banyak, boleh pilih ikut bajet korang.

Untuk pembelian online dan offline, korang boleh terjah

Instagram

www.instagram.com/lenspod

Lokasi
theOfizz
Vape Lounge . SJCAM Malaysia . Lenspod . Mayhem Fixed
NO.24A , JALAN RENANG 13/26, 
TADISMA BUSINESS PARK, SECTION 13, 
40100 SHAH ALAM SELANGOR

Contact
+6017-257 5378 AZHAN

Waktu Kedai Beroperasi
11AM - 10PM (MON-SAT)





4 comments

  1. sng ada kedai yg trusted mcm tu.mmg best nak beli.

    ReplyDelete
  2. bila dah ada benda ni semua..storage pun haruslah ada jugak kan..nanti dibiar macam tu je,rosak ..dah payah...

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.