Ranking Alexa azhafizah.com February 2016

Monday, February 29, 2016

Assalamualaikum/Salam Sejahtera
Siapa ada tips untuk naikkan ranking alexa? Boleh share tips sikit? Dari tahun lepas kejap naik sikit tapi kalau turun,menjunam terusss...rasa dipermainkan pulak hati kita ni. Tapi untuk rekod performance blog,teruskan juga le. Bak kata alexa pasal ranking ni kejap boleh naik kejap boleh turun sebabnya sekarang ni banyak blog blog hebat. So kenalah kita bersaing kalau nak dapatkan rank yang terbaik..gitulah apa yang Fiza faham.

Sedih juga ranking alexa bulan february agak merundum. Nasiblah kan. Siapa suruh tak update blog elok elok.

Global Rank : 417,974
Rank in Malaysia : 2, 589

February 2016
Global Rank : 378,627
Rank in Malaysia : 3, 818
With Love, Sihatimerahjambu

4 comments

  1. hehe.. biasala tu.. saya pun macam tu juga dulu.. pastu lama menyepi merundum pastu naik pastu turun.. pastu bosan tukar domain build balik.. hahaha..

    apa yang peting adalah ranking post kita di search engine.. itu yang tips saya lakukan dari dulu sampai la sekarang ni..


    Blogwalking sini..

    Jom dapatkan freebies header background / turial / sedikit ilmu SEO dan banyak lagi..

    Klik link ini Header Bacground Percuma

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.