Header Ads

Matilah Nak Kembali

Telefilem Matilah Nak Kembali akan ditayangkan pada hari Sabtu nanti 13 Mac, jam 9:00 malam memenuhi slot Citra Exclusive di Astro Citra. Matilah Nak Kembali merupakan sequel telefilem Matilah Nak Pontianak. Dah tengok ke belum?

Masih lagi di bawah arahan Azhari Zain dan mengekalkan pelakon yang sama iaitu Shiha Zikir, Arie Zaharie, Azzam Sham, Qody Rany, Anas Ridzuan, Danish Daniel dan ramai lagi. 

Matilah Nak Kembali
sumber : Astro Citra


Telefilem : MATILAH NAK KEMBALI
Waktu tayangan : 13 Mac 2021(Sabtu), jam 9:00 malam
Siaran TV : Astro Citra HD 107 dan SD 128
Penulis skrip : Epy Kodiang
Pengarah : Azhari Zain
Produksi : Arie Zaharie Production, Knack Knack Studios

PELAKON MATILAH NAK KEMBALI

Shiha Zikir
Azzam Sham
Qody Rany
Anas Ridzuan
Arie Zaharie
Danish Daniel (Coki)
Bohari Ibrahim
Apit Wawn Lebo

SINOPSIS MATILAH NAK KEMBALI

Tiga pemuda yang telah berkawan baik dengan pontianak jelita. Orang kampung pula diganggu dengan makhluk yang digelar saka. Tiga pemuda tersebut terpaksa mengkhianati persahabatan meraka dengan pontianak kerana ingin membantu orang kampung dan hidup aman damai tanpa gangguan saka.

16 comments:

  1. Cerita2 Ari Zahari ni best2 jugak hahaha

    ReplyDelete
  2. ni pun macam kelakar ni..tajuk pun dah mencuit hati..

    ReplyDelete
  3. Hari inilah tayangannya ye. Wah! Cerita pontianak jelita dengan kisah saka pula!

    ReplyDelete
  4. Pelik pula boleh kawan dengan pontianak.

    ReplyDelete
  5. Terlepass semalam tak tengokkk. Hish, kena tengok nih nanti carik. Hahahaa.. sebab minat Shiha Zikir tuuu.. ngn Azzam...

    ReplyDelete
  6. Sha dah tengok.. Hahaha.. Kelakar lah juga..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye ke? Boleh layan santai santai tanpa rasa takut sebab kelakar kan.

      Delete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.

Powered by Blogger.