Terlalu Mudah Hannah Delisha

Terlalu mudah, single terbaru Hannah Delisha yang telah release sejak bulan February 2021 yang lalu. Baru-baru ni nama Hannah Delisha terus diperkatakan selepas lakonannya yang mantap dalam drama cinta sekali lagi.

                  
Kemudian, cerita kembali di media sosial selepas berhijab serta memadam gambar gambar yang tidak menutup aurat di instagram. Tindakan yang tepat dan sepatutnya pun.

Tup-tup keluar pulak berita Hannah Delisha kahwin dengan Imam Shah. Patah lah hati semua jejaka. Itu namanya jodoh mereka. Terbaru, Hannah Delisha muncul dalam menyampaikan 'cover lagu' Medley AJL 35. Ramai yang memuji suarah Hannah Delisha.


Tak kurang hebatnya dengan lagu terlalu mudah Hannah Delisha ni. Sebelum ni lagu lagu Hannah agak tenggelam dan kurang popular. Sekarang Hannah Delisha dah mula dikenali dengan suaranya yang sedap.

Muzik Video Terlalu Mudah ni dikatakan tidak akan dikeluarkan disebabkan masa tu Hannah Delisha masih belum bertudung. Bagi menghormati imej Hannah yang sudah bertudung, pihak Faithful Music membuat keputusan tidak mengeluarkannya. Baguslah begitu.

Lirik Lagu Terlalu Mudah Hannah Delisha
sumber : goole

Lirik lagu terlalu mudah hannah delisha

VERSE
Sedang hati masih mencuba
Mengubati luka lama
Kau datang memberi segunung harapan

Ku fikir kau segalanya
Buat ku melihat semula
Tapi kau bukannya yang ku sangka

CHORUS
Mudah saja kau melepaskan
Semua ini
Tenang saja kau melupakan
Semua yang terbina

Semoga satu hari kau kan temui
Segala apa yang masih kau cari
Mungkin aku yang kau cari kembali
Ku tak pasti

VERSE
Benar ini takdir dari-Nya
Ku terima walau sakit rasa
Ini hanya permulaan perjalanan baru

Walau hanya sementara
Kau buat ku senyum semula
Tetap ku menghargai semua

CHORUS
Mudah saja kau melepaskan
Semua ini
Tenang saja kau melupakan
Semua yang terbina

Semoga satu hari kau kan temui
Segala apa yang masih kau cari
Mungkin aku yang kau cari kembali
Ku tak pasti

BRIDGE
Aku yang kau cari kembali

CHORUS
Mudah saja kau melepaskan
Semua ini
Tenang saja kau melupakan
Semua yang terbina

Semoga satu hari kau kan temui
Segala apa yang masih kau cari
Mungkin aku yang kau cari kembali Ku tak pasti

sumber : Faithful

12 Comments

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.

  1. tak tau pun dia ni penyanyi hehehe tau dia pelakon je... ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. asalnya dia penyanyi. Mungkin sekarang berlakon lebih menyerlah kot :)

      Delete
  2. waaa single dia , selalu tgk dia nyanyi cover jaa...

    ReplyDelete
  3. Pernah dengor satu lagu dia sebelum ni, sedap.. saya suka jer.. huhu.. Skrg punya medley.. sedap jugakkk.. bukan jer cute, tapi suara sodap! Huhu..

    ReplyDelete
  4. Kiranya Hannah Delisha baru pakai tudung. Alhamdulillah.

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah...suka imej dia yang sekarang..suka jugak suara dia dalam AJL Medley tu..nanti nak dengar lagu ni pulak..

    ReplyDelete
Previous Post Next Post

نموذج الاتصال