Header Ads Widget

New Stories!

6/recent/ticker-posts

Drama Kampung Kolestrol

Kampung Kolestrol, sebuah drama komedi lakonan Ziana Zain, Mas Idayu, Aiman Tino, Sufian Suhaimi, Afifah Nasir dan ramai lagi.

Drama Kampung Kolestrol arahan Shuhaimi Lua ni akan bersiaran pada bulan Ramadhan nanti di slot Kelakarama TV9, terbitan terbitan Zamriez Golden Pictures.

Drama Kampung Kolestrol TV9

Drama : KAMPUNG KOLESTROL
Jumlah episod : 20
Tarikh tayangan : 1 Ramadan
Waktu siaran : akan dikemaskini
Siaran TV : Kelakarama TV9
Idea asal : Irdeena Nur Humaira
Penulis skrip: MF Kencana
Pengarah : Shuhaimi Lua
Produksi : Zamriez Golden Pictures Sdn Bhd

PELAKON KAMPUNG KOLESTROL

Ziana Zain sebagai Kak Gee
Mas Idayu sebagai Kak Bib
Aiman Tino sebagai Amir
Sufian Suhaimi sebagai Adi
Ryry Ryun sebagai Laila
Rusdi Ramli
Afifah Nasir
Razzuan Rosli
Anne Abdullah
Norlie
Ieda Moin
Khaty Azian
Dalimawati
Siti Saerah
Ifa Raziah
Ani Maiyuni
Sazrin Aizul
Lana Nodin
Herman Tino

SINOPSIS KAMPUNG KOLESTROL

Akan dikemaskini

Post a Comment

12 Comments

  1. hhaaha mcm menarik... ok ok nasib kat tv9.. boleh layan hehe

    ReplyDelete
  2. Wow... ok.. baru tahu ada siaran kelakarama.... Dah lama x singggah TV9 ni ...huhu..

    ReplyDelete
  3. tgk kt ig ZZ eh tak sabar nya nak tengok... mesti lawak lagilah bila ada ZZ dan mas idayu

    ReplyDelete
  4. Gabungan pelakon menarik untuk ditonton.

    ReplyDelete
  5. Harap ni drama bulan puasa berlatarbelakangkan life kat kampung.saya suka giler drama stail gitu

    ReplyDelete
  6. fuh... pelakon diaaa smua nampak best best

    ReplyDelete
  7. tajuk pun dah menarik... boleh masuk dalam senarai mesti tengok nie

    ReplyDelete
  8. pasal apa agaknya ni ya...nak kata 1 kampung kolesterol, diorang tu macam sihat2 je semua..haha

    ReplyDelete
  9. Drama baru lg kali kat tv9 pulak..hehee

    ReplyDelete
  10. Sufian tu sakit ke?? Kurus sesangat nengoknya..

    ReplyDelete
  11. Lucunya tajuk...tergelak baca. Teringin nak tonton lakonan Sofian Suhaimi.

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.