Header Ads Widget

New Stories!

6/recent/ticker-posts

Drama Ratu Tenpin

Drama bersiri bertajuk Ratu Tenpin akan bersiaran di saluran Astro lakonan Sheila Rusly, Elisya Sandha, Syaidatul Afifah, Fify Azmi dan ramai lagi. Drama arahan Azman Yahya (Jinggo) dibawah terbitan produksinya sendiri iaitu JS Pictures.

Senang ambil pelakon isteri sendiri dan bakal menantu.

Drama Ratu Tenpin
 
Drama : RATU TENPIN
Jumlah episod : akan dikemaskini
Mula tayangan : - 2021
Siaran TV : Astro
Pengarah : Azman Yahya (Jinggo)
Produksi : JS Pictures Sdn Bhd

PELAKON RATU TENPIN

Elisya Sandha sebagai Norma
Syaidatul Afifah sebagai Sandra
Fify Azmi sebagai Reezs
Hazeeq Dean sebagai Khalid
Nazim Othman sebagai Arief
Sheila Rusly sebagai Maria
Nasz Sally sebagai Nurin
Eizlan Yusof sebagai Dato' Idris
Aleeza Kasim sebagai Datin Marissa
Esma Daniel sebagai Razak
Lisdawati sebagai Maznah

SINOPSIS RATU TENPIN

Akan dikemaskini

Pssttt..tuan blog dalam mood tak ada idea nak update apa ni. Otak sedang tepu dibelenggu apa pun tak tahu..nak gi aner pun tak olehhhh..

Post a Comment

10 Comments

  1. La, bukan dia kata dah tak nak berlakon ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeah. haritu camtu rasanya...hahaha..

      Delete
    2. Ok, leh set date next drama ni pulak..hehehe

      Delete
  2. Kak Amie dari dulu suka tonton lakonan Sheila Rusly.

    ReplyDelete
  3. Hehe Sheila Rusly jadi jurulatih atlet bowling ke? Dapatlah tengok dunia atlet bowling.

    ReplyDelete
  4. rare ni x penah lg cerita psl life atlet bowling

    ReplyDelete
  5. wahhh berlakon dgn bakal menantu ;-)

    ReplyDelete
  6. Cerita pasal bowling eh.. menarik..

    ReplyDelete
  7. bagus produksi jinggo dengan sheila ni..menaikkan business keluarga gitu..

    ReplyDelete
  8. love love love this type of drama !!!

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.