Header Ads Widget

New Stories!

6/recent/ticker-posts

Kalau Dah Berbini

Kalau dah berbini, tajuk drama terbaharu akan ditayangkan di Astro Warna Ramadhan nanti. Drama kalau dah berbini bergenre kan komedi ni diarahkan oleh Rehal Nuharis & Farizullah Othman terbitan Dear Creative Media.

Drama kalau dah berbini Astro Warna


Drama : KALAU DAH BERBINI
Jumlah episod : 13
Mula tayangan : 16 April 2021
Waktu siaran : Jumaat, jam 11:00 malam
Siaran TV : Astro Warna
Pengarah : Rehal Nuharis & Farizullah Othman
Produksi : Dear Creative Media Sdn Bhd

PELAKON KALAU DAH BERBINI

Ozlynn sebagai Maria
Syamel sebagai Wais
Ernie Zakri sebagai Siti
Dottie sebagai Kuntum
Nur Hamira sebagai Wawa
Elly Arifin sebagai Marsha
Joey Daud
Usop
Kamarool Hj Yusoff
Isaac Shahril

SINOPSIS KALAU DAH BERBINI

Akan dikemaskini

Post a Comment

15 Comments

  1. wahh..pasangan pengantin baru berlakon..

    ReplyDelete
  2. Barisan pelaonnya banyak yang Kak Amie tak kenal heheheee.

    ReplyDelete
  3. Macam² tajuk drama² sekarang. Saya ni kurang tengok tv. Kalau tengok tv, tengok bola je.

    ReplyDelete
  4. Ada Syamel dan Ernie.
    Ini mesti cerita asam garam suami isteri.

    ReplyDelete
  5. Wah laki bini berlakon ye, tak sabar nak tengok macam mana diorang berlakon hahaha

    ReplyDelete
  6. Boleh layan ni..mesti adegan lucu je banyak.. hoho...

    ReplyDelete
  7. mesti kelakar nengok ramai pelakonnya tu heheheh

    ReplyDelete
  8. Puas akak teleng2 kepala nak tengok pelakon kat poster ni 😂

    ReplyDelete
  9. classs poster dia, posing viral time raya dua tiga tahun lepas..

    ReplyDelete
  10. cutenyaa poster ! sure komedi ni

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.