Header Ads Widget

New Stories!

6/recent/ticker-posts

Butterscotch Muffin Sedap!

Dah banyak hari tinggal blogwalking ni. Sabajap eh, nanti tune dah kembali okay saya akan blogwalking secara pukal macam biasa. Hari tu masa balik kampung sempat ke Giant Kuala Pilah beli barang dapur mak.

Tak sah kalau tak ke sudut bakery tu. Tempting tengok segala roti dan kek. Terperasan ada butterscotch muffin. Macam best je kalau beli. Ye, memang beli terus. Harga RM5.19 untuk 3 pcs. Okaylah kan harga tu? Murah!

Sebelum ni rajin membeli kek marble. Tapi nampak butterscotch muffin ni terus hilang ingatan nak beli kek marble. Haha...

Butterscotch Muffin

Walaupun dia nampak macam tak menarik sebab melimpah ruah membuak buak tak muat cup. Tapi sumpah sedap rasa dia. Ala, kenapa baru tahu kewujudan dan kesedapan butterscotch muffin ni.

Sedap gilaaaa ikut selera tekak saya. Moist and not too sweet lah. Makan sebiji je pun dah kenyang. Rupa tak menawan takpe, janji rasa dia menawan kalbu.

Terima kasih yang buat butterscotch muffin sedap ni.

Post a Comment

31 Comments

  1. Akak tengok pun rasa sedap, Fizah. Selalunya muffin yang melimpah ruah dan pecah-pecah rupa tak lawa, yang tu la yang sedap, Fizah. Hehehe....

    ReplyDelete
  2. Betul, bentuk dia tak menarik sebab nampak over loaded 😂 Tapi next time boleh try kalau awak cakap not too sweet hehehe

    ReplyDelete
  3. omo muffin ni ada kat kuala pilah je ke?
    heheheh x pernah lak jumpa kat giant sini..
    adoii sedapnya.. mmg fav akak butterscotch ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh tak! Kat bakery Giant ada. Saya pun baru nampak. Mungkin menu baru agaknya kot. Sebelum ni pun macam tak de.

      Delete
  4. gmbr muffin pon chantek mcm biasa., ;p

    ReplyDelete
  5. Itu pun port fav akak kalau ke giant tu hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye kak, samalah. port membeli barang dapur mak :)

      Delete
  6. nampak mcm sedap jgk muffin tu. tiba2 teringin muffin

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang sedap Syu. Boleh cari kat speemart pun ada :)

      Delete
  7. Replies
    1. absolutely nyummy. Sila cari di speedmart :)

      Delete
  8. enjoys days dekat kampung tul2 dulu, BW takyah fikir lagi hehehe !!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. balik dah. balik sehari je Atie. Baru dapat BW semula semalam :)

      Delete
  9. kalau dah sedap, rupa belakang cerita hehehe

    ReplyDelete
  10. Muffin kalau sudah ada penambahan butterscoch rasa dia memang berganda sedapnya.

    ReplyDelete
  11. butterscotch ni fav sye kak. hehe. sedapnyee

    ReplyDelete
  12. Alahai mengapa di Giant sahaja? Hehe kena cari kek atau mufin sedap di sini.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak tahu lah kak, sebab ni bakery yg dalam Giant tu :)

      Delete
  13. tudiaaa sampai melimpah keluar haaaaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cup comel sangat, tu yang melimpah keluar :)

      Delete
  14. Murahnya RM5.19 dapat tiga dan nampak sedap

    ReplyDelete
  15. Woww.. menarik!!! Rupa takpa, Yang penting sedapppppp.. gituh! Sila beli lagikkk. kehkehh

    ReplyDelete
  16. Butterscotch mmg sedap. Murah pulak

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.