Header Ads Widget

New Stories!

6/recent/ticker-posts

Tiba-Tiba Dapat Hadiah Lagi

Rezeki memang tak pernah salah alamat. Semalam tiba-tiba ada bungkusan sampai. Ehhhh..tak ada shopping apa pun! Siapa pulak bagi hadiah ni? Tiba-tiba dapat hadiah lagi.

Tengok alamat, tahu lah siapa pengirimnya tapi sempena apa ni bagi hadiah? Curious pulak kita awak! Ke saya yang kurang alert tak ingat dapat hadiah sebab apa.

Hadiah terkejut yang saya dapat dalam bungkusan semalam.
  • Frosted pouch unicorn yang comel
  • 1 set pen dan notebook unicorn
  • Sebatang pen Faber Castell
  • Button badge

Hadiah dari Blogger Anies

Oleh sebab ada 2 items yang berunsurkan Unicorn yang comel tu, makanya kita panggil dua unicorn gift set lah ye. Who love unicorns of course suka dapat hadiah macam ni. 

Thank you Anies kirimkan hadiah comel-comel ni. Semoga dilimpahi rezeki yang berpanjangan dengan segala keberkatan. Aaminnn

Jom buat lawatan ke blog Anies dan berkenalan dengan blogger Anies yang sentiasa murah hati bagi blogger hadiah. 

Post a Comment

36 Comments

  1. wah!tahniah fizah dapat hadiah hehehe

    pouch unicorn tu comel :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah..
      yup, comel pouch unicorn tu :)

      Delete
  2. sweet nyaaaa unicorn tu..
    walau ahkak xde la minta pinkish2 ni tp mmg comel unicorn tu.. tahniah fizah... rezeki bertambah2 haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Disebabkan kecomelan Unicorn, semua orang suka unicorn :)
      Alhamdulillah. Terima kasih KakRet :)

      Delete
  3. Wah! Tahniah dapat hadiah. Comel gila notebook unicorn tu :)

    ReplyDelete
  4. Sama dapat. Anies menceriakan hidup.
    Comel unicorn.

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeay! Dapat hadiah sama. Pandai Anies surprise kan kita :)

      Delete
  5. comelnya unicorn tu. tahniah fiza :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya, comel Unicorn penyeri pouch dan notebook :)

      Delete
  6. Kegemaran Dida ni kalau ada item-item unicorn mcm ni..bestnya...bila nakndpt hadiah plak ni.,.

    ReplyDelete
    Replies
    1. gegirl memang suka Unicorn dengan pony. Favourite anak buah gak tu. Semoga ada rezeki akak dapat hadiah juga. Aaminn

      Delete
  7. Zaman saya awal awal berblogging dulu dapat la juga hadiah dari rakan blogger.

    Sweet kan...

    ReplyDelete
  8. Comei hadiah. Alhamdulillah, rezeki. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah. ye kak Nur, comel hadiahnya :)

      Delete
  9. Assalamualaikum Azhafizah. Wah bestnye dapat surprise delivery mcm ni.. mesti berbunga2 rasakan. comel2 hadiahnye puuuunn... TAhniah!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam Kak.
      Happy dapat surprise macam ni. Memang comel hadiahnya :)
      Terima kasih.

      Delete
  10. Waaa, comel giler hadiah dia. Tahniah Kak Pija dapat hadiah. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kann..comel ada gambaran Unicorn tu. Alhamdulillah.Terima kasih Aien :)

      Delete
  11. Kan dh ckp mek anies ni suka bt surprise 😂😂 comel hadiah2 yg dikirim

    ReplyDelete
  12. Aaaa... saya suka Unicorn! Walaweh.. nak singgah nanti.. mana tahu kalau ada rezeki dapat jugakk. hubu...

    ReplyDelete
  13. Alhamdulillah. Dapat hadiah comel-comel. Rezeki berblogging.

    ReplyDelete
  14. alhamdulillah smpi juga
    sama2 ;-)



    p/s sy rs fiza suka song ji hyo (monday couple) tu yg sy msk kn button badge tu)

    ReplyDelete
  15. mmg atie simpan dlm almari ja ni, sayang nak guna haha

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.