Header Ads Widget

New Stories!

6/recent/ticker-posts

Filem Penunggang Agama

Penunggang Agama, sebuah filem terbaru bergenre kan seram thriller arahan Syafiq Yusof akan ditayangkan mulai 25 Mac 2021 di Astro First, saluran 480. 

Dibintangi oleh pelakon hebat Zul Arifin Azira Shafinaz, Nasir Bilal Khan, Johan Asari, Salina Saibi, Jalaludin Hassan dan ramai lagi.

Filem Penunggang Agama ni juga boleh boleh di strim di Astro Go atau On Demand pada tarikh tayangan yang sama. 

“Apabila Manusia Bertuhankan Iblis”

Filem Penunggang Agama

Filem : PENUNGGANG AGAMA
Tarikh tayangan : 25 Mac 2021
Siaran TV : Astro First, saluran 480
Pengarah : Syafiq Yusof
Produksi : Skop Productions

SINOPSIS PENUNGGANG AGAMA

Berkisarkan tentang seorang lelaki (Zul Ariffin) yang berstatus kan seorang suami yang kuat agamanya. Dia berhadapan dengan perlbagai cabaran bila ada ahli keluarganya mengalami gangguan makhluk halus yang sering datang menganggu. 

PELAKON PENUNGGANG AGAMA

Zul Ariffin
Azira Shafinaz
Nasir Bilal Khan
Salina Saibi
Jalaludin Hassan
Sabrina Ali
Johan Arrif
Putri Qaseh
Azzahra Ahmad

Post a Comment

14 Comments

  1. Tajuk pun dah menarik,nak tengoklah nanti.

    ReplyDelete
  2. Tak sabarrrrrr nak tengok sebab biasanya drama ke filem ke arahan syafiq yusof ni selalu best best! :D

    ReplyDelete
  3. tajuk memang sesuai dh dgn org2 zaman skrg ni yg ramai pergunakan agama

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah bukan Syamsul Yusof yang berlakon. Haha. Bukan apa, saya rasa as pelakon dia kureng sikit

    ReplyDelete
  5. aduhhhh best ni tapi aaaa mama sure nak tgk drama dia huhu

    ReplyDelete
  6. Pelakon hebat Nasir Bilal Khan pun ada.

    ReplyDelete
  7. macam khurafat pulak ek konsepnya..eh ke munafik...lupa dah

    ReplyDelete
  8. Menarik ni..boleh ditonton :) tq sharing fiza!

    ReplyDelete
  9. Ada unsur mistik juga eh.. menarik..

    ReplyDelete
  10. Memang itulah yang banyak terjadi sekarang ini. Banyak penunggang agama... sedihnya!

    ReplyDelete
  11. Mesti ada Sabrina ALi tuh! Munafik haritu, ada jugak...Huhu..
    Minat cerita gini, sentiasa mengingatkan dan memberi pengajaran gituhh!

    ReplyDelete
  12. Dah tengok masa makan kat kedai. Best citer ini. Tapi tak tengok sampai habis.

    Nak langgan tengok kat rumah, cam seram je. Masing2 tak berani nak tengok hahahaha

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.