Header Ads

Pernikahan Noor Nabila dan Engku Emran

Jodoh itu rahsia Allah. Kalau jodoh tak kemana. Pagi ni tengok instastory neelofa sekitar majlis pernikahan kakaknya Noor Nabila Mohd Noor dengan Engku Emran Zainal Abidin. 

Ameera Khan pun ada update majlis pernikahan Noor Nabila dan Engku Emran juga. Sah lah ni kan,bukan gossip dah!

Pernikahan Noor Nabila dan Engku Emran
Engku Emran menyarungkan cincin ke jari Noor Nabila-tangkap layar instagram story Neelofa

Pernikahan Noor Nabila dan Engku Emran
majlis pernikahan Noor Nabila dan Engku Emran-tangkap layar instagram story Neelofa

Pernikahan Noor Nabila dan Engku Emran
Sekitar majlis pernikahan Noor Nabila dan Engku Emran- tangkap layar instagram story littlemisskhan

Sekitar Pernikahan Noor Nabila dan Engku Emran
Sekitar majlis pernikahan Noor Nabila dan Engku Emran- tangkap layar instagram story neelofa

Pernikahan Noor Nabila dan Engku Emran
walimatulurus Noor Nabila dan Engku Emran-tangkap layar instagram story littlemisskhan


Tahniah buat keduanya, semoga pernikahan di pagi jumaat ni mendapat keberkatan dan semoga jodoh mereka berpanjangan dan bahagia sampai ke syurga. Aaaminn...

Orang mendirikan masjid, kita doakan yang baik-baik. Bagus Sharnaaz Ahmad, doakan yang baik untuk bekas isterinya. 


19 comments:

  1. Tahniah kepada mereka berdua dan seluruh ahli keluarga mereka. Semoga yang terbaik buat semua.

    ReplyDelete
  2. Dalam dia, tiba tiba dah kawin. Semoga berbahagia EE dan NN :)

    ReplyDelete
  3. tahniah mempelai...semoga bahagia hingga akhir usia

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah..moga bahagia sampai jannah hendaknya..

    ReplyDelete
  5. Tahniah kedua2 penagntin..Nor Nabila ni bekas isteri Sharnaz tu ye..ke salah org..ermmm

    ReplyDelete
  6. Tahniah kepada kedua-dua mempelai. Semoga melayari kehidupan berumahtangga dengan bahagia dan penuh barokah. :)

    ReplyDelete
  7. Neelofa itu bila pula? Kakak dia yang sudah selamat sekali lagi. Alhamdulillah.

    ReplyDelete
  8. Detik anak erra dan anak sharnaaz jadi adik-beradik hehe

    ReplyDelete
  9. Mudah-mudahan masjid yang didirikan terus kukuh hingga akhir hayat.

    ReplyDelete
  10. Jangan sedih Sharnaz, saya ada. Haha.

    ReplyDelete
  11. shaarnaz balik penang lah kot2 dpt anak mami. hahaha

    ReplyDelete
  12. Alhamdulillah...dah rezeki dan jodoh...Agituhhh, hehe

    ReplyDelete
  13. siapa pun dia, apapun status dia, aida suka doakan agar perkahwinan mereka kali ni hingga ke jannah. mereka bina masjid, apa la salahnya kan.
    kat fb byk komen negatif :( how sad la netizen ni. yg lepas jgn diingat. manusia mampu berubah if dpt pasangan yg betul. jodoh kan di tgn Allah...

    ReplyDelete
  14. Semoga kekal selamanya sampai syurga ALLAH...Amin!

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.

Powered by Blogger.