Header Ads

6 Langkah Menghancurkan Ex-boyfriend

6 Langkah Menghancurkan Ex-boyfriend, tajuk Telefilem yang bakal ditayangkan di Astro Citra pada 27 Mac 2021, Sabtu nanti. 

Lakonan hebat gandingan Naqiu, Nora Danish dan Iman Suhana. Iman Suhana, Ita Ting Tong dalam drama takdir yang tertulis. Masih ingat lagi?


Telefilem 6 Langkah Menghancurkan Ex-boyfriend diarahkan oleh Syahid johan dibawah produksi Heritage Movies Sdn Bhd. Nampak macam genre romantik komedi macam tu.

6 Langkah Menghancurkan Ex-boyfriend

Telefilem : 6 LANGKAH MENGHANCURKAN EX-BOYFRIEND
Waktu siaran : 27 Mac 2021 (Sabtu), jam 9:00 malam
Siaran TV : Astro Citra dan Citra HD
Pengarah : Syahid Johan
Produksi : Heritage Movies Sdn Bhd

SINOPSIS 6 LANGKAH MENGHANCURKAN EX-BOYFRIEND

Seorang gadis yang bernama Sha mengaturkan langkah untuk menghancurkan hidup ex boyfriendnya Amri dengan bantuan sahabatnya, Qis. Sha berbuat demikian kerana Amri memutuskan hubungan cinta mereka berdua.

Apakah 6 langkah tu? Berjaya ke misi Sha dan Qis? Saksiksan telefilem 6 Langkah Menghancurkan Ex-boyfriend Sabtu nanti.

PELAKON 6 LANGKAH MENGHANCURKAN EX-BOYFRIEND

Naqiu
Nora Danish
Iman Suhana
Anne Abdullah
Zaryn Min
Iedil Dzuhrie Alaudin
Mimi Ernida
Nessaa Idrus


23 comments:

  1. First time ni tengok naqiu berlakon. Biasanya menyanyi aje huhuhu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sebelum ni pernah berlakon telefilem juga dengan Scha Alyahya :)

      Delete
  2. alaaaa mesti lawak ni..
    wowowoo.... rugi x dapat nk tgk :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah, dah nampak lawak lawak dia tu sebab ada Iman Suhana :)

      Delete
  3. how i wish naqiu focus nyanyi saja huhuh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahhaa, kenapakahhhh..ni mesti nampak macam tak sesuai, kan...kann?

      Delete
  4. Macam-macam tajuk cerita ada.. Hihi. Memang begitulah caranya mereka nak tarik menonton. Saya ada kenalan pengarah di TV3, memang cara mereka nak tarik penonton begitu, target mereka ialah penonton wanita.

    ReplyDelete
  5. Bagi idea bagaimana hendak balas dendam.
    Haha tapi sudah teruskan hidup.

    ReplyDelete
  6. Amboi misi.. menghancurkan ex bf.. hahaha.. mesti romantik komedi ini..

    ReplyDelete
  7. Woooooo... kemain lagi tajuknya tu!

    ReplyDelete
  8. Noted, kena tengok...nak guna tips tuh..HHAHAHA

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.

Powered by Blogger.