Header Ads Widget

New Stories!

6/recent/ticker-posts

Giveaway SUKA-SUKA by anakomak6

Jom join Giveaway SUKA-SUKA by anakomak6, syarat mudah dan hadiah pun menarik. Manalah tahu kot ada rezeki kali ni join giveaway. 

Giveaway SUKA-SUKA by anakomak6
Nak join? klik banner cepat!


Syarat-syarat untuk sertai Giveaway SUKA-SUKA by anakomak6

  1. Copy banner diatas dan buat entri bertajuk "Giveaway SUKA-SUKA by anakomak6" dan backlink ke post asal.
  2. Letak link penyertaan di ruangan komen link Giveaway SUKA-SUKA by anakomak6.

Maklumat Tambahan 

Giveaway berlansung selama 10 HARI sahaja bermula 11 Mac 2021 sehingga 20 Mac 2021.

Hadiah

Maybe RM50
Maybe RM100
Maybe RM1000

Ikut suka tuan penganjur giveaway nak bagi apa hadiahnya. Penganjur akan memilih 3 orang yang BERTUAH. 

Post a Comment

18 Comments

  1. Good luck Fizah. Moga ada rezeki :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. آمِيْن يَا رَبَّ العَالَمِيْنَ
      Terima kasih kak Shima :)

      Delete
  2. Hahha baru perasan entry fizah... Tq join haha... :) stay tune!

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya belum bagi link tadi kat blogpost kakRet.
      sama² :)

      Delete
  3. Goodluck Fizah. Nak join jugaklah nanti

    ReplyDelete
  4. Susah hendak tengok Fiza ikuti segmen.
    Syarat memang mudah. Semoga ada rezeki Fiza untuk menang.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye kak. syarat mudah :)

      آمِيْن يَا رَبَّ العَالَمِيْنَ
      terima kasih :)

      Delete
  5. All the best! Untung kalau ada rezeki. dapat duit tuuu. huhu

    ReplyDelete
  6. Goodluck and all the best! ;)

    https://bilagadiskidal.blogspot.com/2021/03/giveaway-suka-suka-by-anakomak6.html

    ReplyDelete
  7. Rm1000.. Banyak tu kalau menang. Good luck sis.

    ReplyDelete
  8. Semoga murah rezeki Fiza. Eza pun join sama support rakan blogger :)

    ReplyDelete
  9. yeay result GA dah kluar... jeng jeng sape yg bertuah tu :p

    ReplyDelete
  10. dari GA yang sama. salam pengenalan :-)
    https://www.ibucida.com/2021/03/giveaway-suka-suka-by-anakomak6.html

    ReplyDelete
  11. jalan2 sini...

    https://www.mialiana.com/2021/03/giveaway-suka-suka-by-anakomak6.html

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.