Header Ads Widget

New Stories!

6/recent/ticker-posts

Telefilem My Future Husband

Sebuah telefilem bertajuk 'My Future Husband' akan ditayangkan pada 20 Mac 2021, Sabtu di Astro Citra dan Citra HD. Dibintangi oleh Mira Filzah dan Sean Lee. Tak dapat jadi sweet couple dalam sweet dreams, dapat berlakon dalam My Future Husband pun jadi lah.

Saksikan telefilem 'My Future Husband' lakonan Mira Filzah dan Sean Lee pada hari Sabtu, 20 Mac 2021, jam 9 malam di Astro Citra dan Citra HD.

Telefilem My Future Husband

Telefilem : MY FUTURE HUSBAND
Waktu siaran : 20 Mac 2021 (Sabtu),jam 9:00 malam
Siaran TV : Astro Citra dan Citra HD
Pengarah : Faizal Nadxaman
Produksi : Zeel Production Sdn Bhd

PELAKON MY FUTURE HUSBAND

Mira Filzah
Sean Lee
Amy Mastura
Malek Mccrone
Rozita Che Wan
Nelissa Nizam

SINOPSIS MY FUTURE HUSBAND

Kisah seorang gadis yang bernama Emily sudah 7 tahun bercinta dengan seorang lelaki, Noh. Sayangnya percintaan mereka tidak direstui oleh ibu Emily. Dalam pada itu, muncul seorang lelaki dikenali dengan nama Atta. Dia menyatakan bahawa dia adalah suami Emily di masa depan.

Post a Comment

14 Comments

  1. Macam menarikkkk tapi tak minat MF pulak hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Whoaa.. first time sy baca org x minat MF.. bahahahhaa

      Delete
  2. perghh cam menarik je sinopsis dia...
    alaaa nk tgk... utube xde ke eh nanti?

    ReplyDelete
  3. wahh datang dari masa depan ke si atta tu.. mcm best la

    ReplyDelete
  4. Menarik jalan cerita. Amy mastura pun ada tu..Kalau teringat boleh lah tengok Sabtu ni.

    ReplyDelete
  5. eh tak nampak pulak iklan drama ni. mcm best la

    ReplyDelete
  6. macam sweet aje cerita ni..nanti nak tengok!

    ReplyDelete
  7. Laku keras nampaknye si sean nih ^_^

    ReplyDelete
  8. Best-best pelakon dia semua. Ada Amy Mastura jugak tu.

    ReplyDelete
  9. Itulah jodoh. Cinta bagai rak tapi kahwin dengan orang lain.
    Menarik jalan cerita.

    ReplyDelete
  10. alahaiiiii actor dia buat nak tgk ahaha

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.