Header Ads

Penunggu Soldorm

Penunggu Seldorm, sebuah telefilem seram akan ditayangkan pada hari sabtu nanti 6 Mac 2021, jam 9:00 di Astro Citra. Menampilkan Ayie Elham dan  Eric Fuzi kumpulan Floor 88, Wafiy Ilhan, Daniah Daneal (Coki), Fizz Fairuz, Sara Ali dan ramai lagi.

Telefilem bergenre seram dibawah arahan Jamal Khan dan produksi oleh Arie Zaharie Production bersama Knack Knack Studios.

Penunggu Soldorm
sumber : Astro citra

Telefilem : Penunggu Soldorm
Waktu siaran : 6 Mac 2021 (Sabtu), jam 9:00 malam
Siaran TV : Astro Citra & Citra HD
Penulis skrip : Ainul Farihah
Pengarah : Jamal Khan
Produksi : Arie Zaharie Production, Knack Knack Studios

PELAKON PENUNGGU SOLDORM

Ayie Elham (vokalis Floor 88)
Eric Fuzi 
Wafiy Ilhan
Daniah Daneal (Coki)
Fizz Fairuz
Sara Ali

SINOPSIS PENUNGGU SOLDORM

Telefilem ini mengisahkan Daniel dan kawan-kawannya berhadapan dengan gangguan misteri yang digelar ‘Penunggu Sol-Dorm’ ketika bersolat secara berjemaah di Dorm Asrama. Tambah lagi seram dan tak keruan bila mereka berjumpa dengan kelibat yang menyerupai Cikgu Azizi yang mengajar mereka.

10 comments:

  1. waa put in the list sbb nmpk best cita ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. tengok eric fuzi tu macam nampak kelakar dah cerita ni.
      Selamat menonton :)

      Delete
  2. Macam seram, tapi macam santai juga ceritanya ni.

    ReplyDelete
  3. Seram kelakor nih.. huhu..
    Cuba untuk tonton nanti.. huhu

    ReplyDelete
  4. nampak macam best, rajin nanti kita tengok..hehe

    ReplyDelete
  5. Aduh teringat kes masa sekolah asrama.

    ReplyDelete
  6. nak tengok.. nak tengok.. hehehe.. mesti kelakar seram..

    ReplyDelete
  7. macam kelakar pun ada ek kalo tengok poster dia ni

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.

Powered by Blogger.