Sri Pahang vs Kuala Lumpur City Live Streaming 4 Jun 2023 LS13

Aksi perlawanan hari ketiga minggu ketiga belas Liga Super 2023 diantara pasukan Sri Pahang FC menentang Kuala Lumpur, KL City FC yang dijadualkan berlansung pada hari Ahad, 4 Jun 2023 di Stadium Darul Makmur, Kuantan, Pahang.

Skuad Tok Gajah akan menerima kunjung Skuad The City Boys bagi merebut 3 mata dan seterusnya memperbaiki kedudukan dalam carta Liga Super 2023. 

Pada aksi perlawanan minggu kedua belas saingan Liga Super 2023 (LS12), pasukan Sri Pahang tidak berjaya mempertahankan rekod tanpa kalah dan terpaksa akur dengan kekalahan menentang pasukan Kelab Bolasepak Johor Darul Ta'zim, JDT.

Dengan kekalahan tersebut, Sri Pahang FC kekal di kedudukan ketiga dalam Carta Liga Super 2023. Kuala Lumpur, KL City FC pula terikat dengan gol 1 sama menentang Kuching City. Kedua-dua tidak berganjak dalam carta liga dan hanya menambah mata.


baca juga
JDT vs Sri Pahang LS12
KL City vs Kuching City FC LS12

Pembelian tiket perlawanan Sri Pahang FC vs Kuala Lumpur City FC

Peminat dan penyokong bola sepak pasukan Sri Pahang FC dan Kuala Lumpur City FC yang ingin menyaksikan perlawanan Sri Pahang FC vs KL City FC Liga Super 2023 LS13 di Stadium Darul Makmur, boleh mendapatkan tiket secara online melalui laman rasmi www.tickethotline.com.my.

Siaran Langsung/ Live Streaming Sri Pahang FC vs Kuala Lumpur City FC Liga Super 4 Jun 2023 LS13

Penonton di rumah boleh menyaksikan siaran lansung Liga Super 2023 antara Sri Pahang FC menentang KL City FC akan disiarkan secara lansung menerusi saluran TV2, Sukan RTM dan platform penstriman Sooka untuk pilihan yang lebih fleksibel seawal jam 8:45 malam bermula dengan siaran pra perlawanan secara percuma.

Juga boleh tonton perlawanan LS13 2023 yang lain di platform penstriman Sooka, boleh melanggan pas 1 perlawanan dengan harga RM7.90.

Sri Pahang vs Kuala Lumpur City Live Streaming 4 Jun 2023 LS13

Live Sri Pahang FC vs Kuala Lumpur City FC (LS13)

Waktu siaran : Ahad, 4 Jun 2023, pukul 9.00 malam
Tempat : Stadium Darul Makmur, Kuantan, Pahang.
Siaran TV/ Platform penstriman  : TV2, Sukan RTM dan Sooka

Keputusan masa penuh perlawanan Sri Pahang FC vs Kuala Lumpur City FC Liga Super 2023 (LS13)

FT : SRI PAHANG FC (1) - (2) KL CITY FC
Kipré Tchétché 5'
Stefano Brundo (P) 58'
Paulo Josué 76'


No comments

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri.
Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan.
Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan.
Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum. Sekian Terima kasih.

Powered by Blogger.