Header Ads

Telefilem Nafsu Mental

Nafsu Mental, sebuah telefilem seram sabtu Astro Citra bersiaran pada hari Sabtu ini 15 Januari 2022, jam 9 malam di Astro Citra. Telefilem Nafsu Mental dibintangi pelakon lakonan Syafiq Kyle, Riz Amin, Fatin Afeefa, Riz Amin, Fazlina Ahmad Daun, Meor Ahmad dan ramai lagi.

Telefilem Nafsu Mental Astro Citra

Telefilem : Nafsu Mental
Waktu siaran : Sabtu, 15 Januari 2022 jam 9:00 malam
Siaran TV : Astro Citra (CH108)
Penulis Skrip : Tommy Loh, Puovin Sandera
Pengarah : Feroz Kader
Produksi : Fast Motion Sdn Bhd

PELAKON NAFSU MENTAL

Syafiq Kyle
Fatin Afeefa
Riz Amin
Fazlina Ahmad Daud
Meor Mohd

SINOPSIS NAFSU MENTAL

Mengisahkan tentang tabiat buruk yang mendorong seseorang yang pada pandangan mata kasar manusia sebagai 'orang baik' boleh bertindak di luar batas kemanusiaan.

18 comments:

  1. Replies
    1. Menarik ceritanya untuk orang luar alert dengan masalah mental ni.

      Delete
  2. Replies
    1. Seram yang tak keterlaluan mungkin. Jarang cerita melayu seram sangat.

      Delete
  3. Menarik tajuknya.. Tapi Astro lagi.. Hehe..

    ReplyDelete
  4. Suka tengok cerita Pshyco ni..haha
    Kene set reminder.. klau tak nanti terlepas..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau jalan cerita tersusun boleh faham okaylah. kalau sampai kesudah pening nak hadam, rasa menyesal pulak tengok. hihi..astro ada ulangan atau boleh rekod kan, boleh tengok anytime nanti kalau terlepas.

      Delete
  5. Wahhh, menariknyaaa.. Nanti tengok ulangan... Huhu...

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.

Powered by Blogger.