Header Ads


Drama 4 Musim Cinta

4 Musim Cinta, drama bersiri terbaru akan datang lakonan Hanna Aqeela, Atiq Azman, Daler Yusuf dan ramai lagi. Drama 4 Musim Cinta akan bersiaran di saluran RTM arahan Rahila Ali.

drama 4 musim cinta rtm 2021

Drama : 4 Musim Cinta
Jumlah Episod : 20
Mula siaran : akan dikemaskini
Siarna TV : RTM
Penulis Skrip : Shida Zali, Amin Nasir, Anina Sahal, Efa Shamsuri
Pengarah : Rahila Ali
Produksi : Elisa vision Sdn Bhd

PELAKON 4 MUSIM CINTA

Atiq Azman sebagai Nash
Hanna Aqeela sebagai Benny
Daler Yusuf sebagai Mikael
Amy Tinie sebagai Dahlia
Haziq Haiqal sebagai Atai
Neera Azizi sebagai Rose
Nazia Mustafar
Amyza Aznan
Shamsul Ghau Ghau
Keith Foo
Deeba Halil

SINOPSIS 4 MUSIM CINTA

Akan dikemaskini

10 comments:

  1. Nampak senarai pelakon macam menarik je drama ni ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada pelakon baru dan lama. Okaylah pelakon best. Harap ceritanya best jugak

      Delete
  2. Replies
    1. Jarang tengok TV1. Tapi kalau cerita best, okay gak tengok.

      Delete
  3. Boleh tengok kalau teringat. Drama RTM banyak yang best tapi jarang bukak RTM. Kalau dah start tengok memang terus follow sampai tamat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau tertengok dan terlayan tu memang tengok sampai habis episod jadinya kan.

      Delete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.

Powered by Blogger.