Header Ads


Telefilem Oh My Vaksin

Telefilem Oh My Vaksin, sebuah telefilem/telemovie terbaru di TV3. Telefilem Oh My Vaksin dibintangi pelakon Redza Rosli, Bella Dally, Syafi Tee, Kazar Saisi dan ramai lagi. Oh My Vaksin akan bersiaran pada hari Jumaat 4 Februari 2022, jam 10:00 malam di TV3.

Telefilem Oh My Vaksin TV3

Telefilem : Oh My Vaksin
Waktu Siaran : Jumaat, 4 Februari 2022, jam 10:00 malam
Rangkaian : TV3
Penulis Skrip : Mohd Shahremy Ikmal Shahbudin
Pengarah : Haizul Anafer
Produksi : Wiranusa Corporation

PELAKON OH MY VAKSIN

Redza Rosli sebagai Izzue
Bella Dally
Syafitee
Hamdan Senario
Kazar
Enot
Kak Girl

SINOPSIS OH MY VAKSIN

Izzue (Redza Rosli) seorang yang antivaksin, degil sehingga menghasut seluruh penduduk kampung supaya tidak mendaftar sebagai penerima vaksin. Izzue juga tidak sebulu dengan rakannya Raihana kononnya membawa pengaruh barat untuk disebarkan di Malaysia.

15 comments:

  1. Replies
    1. Tengok date malam tadi tapi sama date pulak dengan rancangan lain. Nanti kena update baru.

      Delete
  2. Sekarang dah byk citer related pasal vaksin/virus kan..huhu

    ReplyDelete
  3. kurang minat redza ruslie. hehe. selamat menonton

    ReplyDelete
  4. Tema vaksin ni bagus juga. Supaya orang yang menonton lihat apa yang jadi dan situasi pun berkait rapat dengan keadaan semasa

    ReplyDelete
  5. lusa ni.
    boleh tgk :)
    sure kelakar ha ha ha ha...

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.

Powered by Blogger.