Header Ads


Vampire Masuk Kampung

Vampire Masuk Kampung, sebuah telemovie/ telefilem terbaru bersiara pada Isnin, 24 Januari 2022 jam 9.00 malam di slot Drama On 2 TV2. Dibintangi pelakon Daler Yusuf, Nadia Brian, Tony Eusoff, Faradiya, Taib Zamannuri, Qistina dan ramai lagi.

Telefilem Vampire Masuk Kampung Drama On 2 TV2

Telefilem : Vampire Masuk Kampung
Waktu Siaran : Isnin, 24 Februari 2022, 9:00 malam
Siaran TV : Drama On 2 TV2
Penulis Skrip : Faten Syamimie
Pengarah : Zamri Zakaria
Produksi : Juita Viden

PELAKON VAMPIRE MASUK KAMPUNG

Daler Yusuf
Nadia Brian
Tony Eusoff
Faradiya
Taib Zamannuri
Qistina

SINOPSIS VAMPIRE MASUK KAMPUNG

Kisah keluarga 'Vampire' yang menjalani kehidupan seperti manusia biasa di sebuah kampung. Mereka masing-masing cuba beradaptasi dengan kehidupan manusia normal agar identiti sebenar mereka tidak terdedah!

20 comments:

  1. Ha tudia vampire masuk kampung dah, vampire omputih segak-segak, saja kan nak ngelak rasa takut kut..

    ReplyDelete
    Replies
    1. A ah kan. Vampire Omputih kurang menakutkan gitu. hehehe

      Delete
  2. hahaha..hari tu terbaca..kenapa vampire kaya kaya belaka

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vampire pun curik duit macam toyol agaknya. haha..pastu mesti duduk rumah besar kan. Kaya sungguh Vampire ni.

      Delete
  3. biasa vampire duduk dalam istana, ni cmane duduk rumah kampung. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vampire downgrade nak merasa duduk kampung agaknya. Suasana baru. Itu yang kena adapt dengan suasana kampung.

      Delete
  4. Mesti citer dia kelakar kan...gelak akak tengok poster tu...lain dari yang lain

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rasa macam tu jugak. Seram komedi agaknya. Poster banyak kena improve nak bagi seram dan hebat lagi kan.

      Delete
  5. apesal mama tak tau cerita ni. ok nak usha la jap

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baru nak mula malam ni. Bolehlah tengok malam nanti.

      Delete
  6. Nampa macam kelakar cerita eh... Meh reramai tonton vampire masuk kampung.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rasa macam tu jugak kak Amie. Mesti kelakar ceritanya. Kalau sempat bolehlah layan online je.

      Delete
  7. Replies
    1. Boleh lah layan cerita ni. Tak pasti rtm klik boleh tengok ulangan ke tidak.

      Delete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.

Powered by Blogger.