Header Ads

Drama Take CTRL

Take CTRL, drama siri komedi keluarga dwibahasa dibintangi pelakon popular Shaheizy Sam, Hana Nadira, Faiz Najib, Sry Khairudin dan ramai lagi.

Drama Take CTRL episod 1 mula bersiaran pada 29 Januari, jam 9:00 malam di Astro TA-DAA! Saluran 612. Boleh juga tonton di Astro GO dan On Demand.

Drama Take CTRL Astro TA-DAA

Drama : Take CTRL
Jumlah episod : 6
Mula siaran  : 29 Januari 2022
Waktu Siaran : Sabtu, jam 9:00 malam
Sairan TV : TA-DAA! (CH 612)
Pengarah : Derrik Yaw
Produksi : Graph Studios

PELAKON TAKE CTRL

Shaheizy Sam sebagai Papa
Hana Nadira sebagai Mama
Faiz Najib sebagai Sky
Sry Khairudin sebagai Ramunah
Gabriel Pountney
Rika Adrina
Marianne Tan
Farid Azmeir
Phoon Chi Ho
Prakash Daniel
Jenn Chia
Jin Lim

SINOPSIS TAKE CTRL

Mengisahkan tentang Sky (Faiz Najib) dan Ramunah (Sry Khairudin), adik-beradik yang dikawal ketat oleh ibu bapa mereka sehingga mereka terjumpa permainan video kawalan minda. Mereka kemudian mengalami peranan mereka dan ibu bapa yang ditukar.

10 comments:

  1. take control :)
    helok sgt idea tajuk nyer ejaan c.t.r.l. kreatif!

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Itulah sejak lama tak berlakon. Sekali berlakon drama buat come back.

      Delete
  3. Tajuknya memancing perhatian. Macam best je ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Drama untuk seisi keluarga, hiburan santai santai gitu

      Delete
  4. Tengok iklan memang menarik. Kemunculan semula Shaheizy pula dalam drama begini.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Teaser mesti tontonkan scene menarik. hihi..itulah comeback dalam drama.

      Delete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.

Powered by Blogger.