Header Ads

Pak Kodi Diserang Zombie

Telefilem Pak Kodi Diserang Zombie, sebuah telefilem baru lakonan Ropie, Nabila Huda, Nelissa Nizam, Naqiu dan ramai lagi bersiaran pada hari Jumaat ini 21 Januari 2022 jam 10:00 malam di TV3.

Pak Kodi Diserang Zombie TV3

Program : Pak Kodi Diserang Zombie
Waktu Siaran : Jumaat, 21 Januari 2022, jam 10:00 malam
Siaran TV : TV3
Idea asal : Marlia Zul Amran, Suraya Wahab, Aida Azira Hussin, Aliff Zulkifli, Christine En
Penulis Skrip : Janjira, PGR's team
Pengarah : Faizul A Rashid
Produksi : Country & Universal Sdn Bhd

PELAKON PAK KODI DISERANG ZOMBIE

Ropie sebagai Pak Kodi (Bekas Timbalan Ketua Kampung Kalut)
Naqiu sebagai Alif (Influencer Baru Nak Up)
Nabila Huda sebagai Cik Aida ( Pengerusi Persatuan Penduduk Flat Sentosa)
Nelissa Nizam sebagai Soya (Usahawan Kosmetik Timbang kilo Enterprise)
Issey Fazlisham sebagai Bijan
Salman Al-Farisi sebagai Salman
Megat Sharizal sebagai Prof Burn
Shah Kimin


SINOPSIS PAK KODI DISERANG ZOMBIE

Pak Kodi (Ropie) merajuk dengan komuniti Kampung Kalut dan berpindah ke rumah anak saudaranya, Alif (Naqiu) dan membuka cafe hipster.

Penghijrahan Pak Kodi ke bandar meninggalkan Kampung Kalut telah menimbulkan sebuah misteri dimana munculnya zombie.
 

18 comments:

  1. Replies
    1. Dah macam boleh agak kan ceritanya genre kelakar tengok dari barisan pelakon tu :)

      Delete
  2. Wah, Pak Kodi dengan cafe hipsternya. Cerita zombie-zombie ni memang menghiburkan hati.

    ReplyDelete
  3. tengah bersiaranlah cerita ni
    Tapi tak dan tenguk pun
    Bw sikit2

    ReplyDelete
  4. Tak sempat nak tengok dah separuh jalan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau tengok online live ka tonton boleh klik timeline undo tengok dari awal :)

      Delete
  5. Kesimpulan yang dapat dibuat ialah Pak Modi ini yang dapat kawal zombie.

    ReplyDelete
  6. Ala terlepas. Semalam balik terus bukak Netflix. Tak tahu ada ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau ada online boleh juga tengok kan. Kat tonton boleh tengok live je. huhu...

      Delete
  7. Ingatkan Pakcik Kordi..Watak popular zaman saya sekolah🤭

    ReplyDelete
  8. aduyai cheekynya tajuk buat rasa nak tgk haha

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.

Powered by Blogger.