Header Ads


Top 10 Komentator Disember 2021 Blog Sihatimerahjambu. Pemberian Hadiah Fasa II

Selamat berhujung minggu. Sampailah masa untuk saya umumkan Top 10 Komentator Disember 2021 Blog Sihatimerahjambu. Sekaligus umumkan Top 3 untuk pemberian hadiah Fasa II. Dah banyak hari tertangguh nak buat entry ni. Banyak pulak halangannya. Maaf ye.

Drumroll please...

Top 10 Komentator Disember 2021 Blog Sihatimerahjambu

Top 10 Komentator Disember 2021

1. NA : me-soul-searching.blogspot.com (54 comments)
2. nona sani : www.nonasani.com (52 comments)
3. Suria Amanda : www.suriaamanda.com (41 comments)
4. Rabiahtul adawiyah : rabiadawiyah21.blogspot.com (28 comments)
5. Sha Mohamed: kasihkuamani.blogspot.com (27 comments)
6. Ammi : www.sheilaarshad.com (27 comments)
7. SalbiahM : blognisalpunya.blogspot.com (26 comments)
8. Warisan Petani : warisanpetani.blogspot.com (22 comments)
9. AzianKhalil : www.aziankhalil.com (22 comments)
10. adianiez AIDA : www.adianiez.com ( 22 comments)


Pemberian hadiah fasa II untuk TOP 3 mengikut jumlah komen terkumpul setakat dari bulan Julai sampai Disember.

Top 10 Komentator 2021 (July-Disember)

  1. NAme-soul-searching.blogspot.com (441 comments)
  2. nona sani www.nonasani.com (348 comments)
  3. Cik Cappuccino Lattecikcappuccinolatte.blogspot.com (304 comments)
  4. SalbiahM : blognisalpunya.blogspot.com (253 comments)
  5. Atiqah Najihah : www.atiqahnajihah.com (247 comments)
  6. afeezz : imwritingformyself.blogspot.com (174 comments)
  7. Amie : salamisimon1.blogspot.com (167 comments)
  8. Sha Mohamed: kasihkuamani.blogspot.com (160 comments)
  9. Rabiahtul adawiyah : rabiadawiyah21.blogspot.com (151 comments)
  10. babYpose : baby-pose.blogspot.com (150 comments)
Tahniah untuk semua top komentator bulan Disember 2021 dan  July sehingga Disember 2021. Pemberian hadiah untuk TOP 3, boleh berikan alamat terkini via contact me di sidebar sebelah kanan.

Pemberian hadiah saya akan berikan pada minggu ketiga atau hujung bulan nanti. Memandangkan banjir sana sini dan courier ada yang terjejas, saya post lewat sikitlah ye. Saya punya parcel pun dah seminggu ni tak muncul-muncul lagi.

Walaupun bukan dari kawasan yang terjejas dengan banjir, mungkin ada yang melalui kawasan banjir terpaksa hold.

Selain top 3 komentator, jika berminat untuk design header blog baru atau watermark. Boleh berikan details di contact me jugak dalam masa seminggu ni ye. 

Tahniah dan terima kasih untuk semua atas kesudian singgah dan rajin tinggalkan komen di blog saya. 

22 comments:

  1. Tahniah buat semua pengomen tegar... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahniah naniey pernah tersenarai sebelum ni dan rajin singgah sini tinggalkan komen.

      Delete
  2. Wahhh, taHniah semuaaa.. Nanti sy pass details yaaa..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahniah nona. Terima kasih rajin singgah dan tinggalkan komen.

      Delete
  3. Wahhh tahniah semua yang tersenarai

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahniah untuk semua. Terima kasih sudi singgah dan tinggalkan komen :)

      Delete
  4. Alhamdulillah berpeluang lagi.
    Alamat masih sama.
    Tahniah semua.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahniah kak. Terima kasih rajin singgah dan komen. Baik, nanti dah pos saya inform ye.

      Delete
  5. Tahniah pada semua top komenttor .. Semuanya hebat2 belaka .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahniah Lyana. Terima kasih rajin komen. Jangan lupa hantar details nanti ye.

      Delete
  6. Tahniah buat semua pemenang...semoga Fiza diberikan rezeki yang murah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahniah jugak kak. Terima kasih rajin singgah dan komen.
      Semoga kita dimurahkan rezeki. Aaminnn...

      Delete
  7. Replies
    1. Tahniah juga untuk Syu rajin singgah dan komen kat sini :)

      Delete
  8. rajinnya memasing meninggalkan jejak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ammi pun rajin tinggalkan jejak juga. Terima kasih Ammi :)

      Delete
  9. Replies
    1. Terima kasih juga selalu singgah sini dan tinggalkan komen :)

      Delete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.

Powered by Blogger.