Kebiruan Air Terjun Tasik Puteri, Bukit Besi, Terengganu

Saturday, December 26, 2015

SubhanAllah..cantiknya dan indahnya melihat Kebiruan Air Terjun Tasik Puteri, Bukit Besi di daerah Dungun, Terengganu ni. Sekali tengok terus rasa macam nak pergi je bermanda manda bersama family. Kalau singgah ke Terengganu, wajib singgah sini.

http://www.azhafizah.com/

Kebiruan airnya yang jernih memang memukau mata. Indahnya ciptaan Allah. Orang ganu dah sampai sini ke belum? Kalau belum, kenalah plan untuk ke sini okay. Kalau ramai pun tak risau sebab tempat ni luas.


Permandangan sekitarnya pun cantik. Buat photoshoot kat sini gerenti cantik!

Kalau berpeluang pergi Ke Terengganu, jangan lupa singgah sini untuk ambil gambar pun jadi lah kan. Tandanya dah sampai sini dan dapat tengok view yang cantik of course!

4 comments

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.