Header Ads Widget

New Stories!

6/recent/ticker-posts

Dekorasi Ruang TV Dengan Lukisan 3D

Orang kreatif, buat apa saja menjadi je dengan tangan magic tu. Dengan idea kreatif tu, makanya terhasillah dekorasi ruang TV dengan lukisan yang menarik diberi kesan 3D. Dengan trick 3D dapat memukau mata seperti melihat pandangan sebenar padahal cuma lukisan 3D di dinding yang rata je.

http://www.azhafizah.com/

Jom kita tengok proses menghasilkan lukisan 3D ni

http://www.azhafizah.com/

http://www.azhafizah.com/

http://www.azhafizah.com/

http://www.azhafizah.com/

Bila dah letak TV tu nampak macam betul² je TV tu berada dalam lubang dinding tu kan. Memang cantik tak perlu letak wallpaper atau perabot lain dah.
http://www.azhafizah.com/

Dari depan nampak macam real. Dari tepi nampaklah sisi TV tu..hihi..Apepun idea ni memang menarik sangat! Kalau suka dekodeko rumah, silakan cuba ye.
Sumber gambar dari facebook

Post a Comment

6 Comments

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.