Gardens By The Bay, Singapore

Tuesday, December 22, 2015

Jika sedang bercuti atau akan ke Singapore, jangan lupa singgah di Gardens By The Bay. Tengok gambar pun mesti terasa macam nak pergi bercuti. Walaupun Malaysia belum habis explore tapi kalau ada peluang ke Singapore, nak juga jejak kaki kat Gardens By The Bay ni.

http://www.azhafizah.com/

Seriously Binaan dan keindahan Gardens By The Bay ni memang cantik sangat. Waktu malam atau siang pun sama cantik!

http://www.azhafizah.com/

Paling teruja, nak jalan jalan kat skybridge tu. Apa namanya ntah, skybridge lah kot kan? Ke nak panggil jambatan gantung?
http://www.azhafizah.com/

Bila malam meriah dengan lampu warna warni ni.
http://www.azhafizah.com/

http://www.azhafizah.com/

http://www.azhafizah.com/

http://www.azhafizah.com/

Untuk maklumat lanjut

Sejak Aaron Aziz promote cuti cuti Singapore, kita pun amek feel jugak. Nak pergi Singapore ntah bila. Dekat dah dekat dah kan. Takpelah tepek dulu dalam blog. Nanti ada rezeki boleh singgah.

6 comments

  1. Maii gaddd!! Cantik gila, kenapa tak tahu pun masa berada bercuti di sana. huarghhh

    ReplyDelete
  2. Cantiknya. Teringin nak bercuti dekat Singapura .

    ReplyDelete
  3. mmg cantik tapi terhad kat tu aje.....oklah kalau nak cuci mata sekejap

    ReplyDelete
  4. wak penah smpi n jalan2 atas sky bridge tuuh.. ingt lg dorg x bagi bwk tripod.. huhuhu

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.