Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Ticker

6/recent/ticker-posts

2015 Best Nine : Your best nine Instagram pics from 2015

Sebelum berakhir 2015, semua pakat buat 2015 Best Nine di mana mengumpulkan 9 gambar yang terbaik di instagram sepanjang tahun 2015. Macamana nak buat? Cara nak buat 2015 Best Nine yang Fiza tahu mudah je.

1. Pergi ke website : http://2015bestnine.com
2. Kemudian masukkan id instagram,tekan get dan tunggu

http://www.azhafizah.com/

Tunggu beberapa saat selepas masukkan id instagram
http://www.azhafizah.com/

Lepas tu muncullah Best Nine Instagram pics from 2015. Nampaknya tahun 2015 masih tidak berapa aktif sangat instagram. Ini je mampu ^__^.



Ok, dah boleh cuba buat sendiri ye.

Post a Comment

7 Comments

  1. wah tq sharing.. okeh nk try ;)

    ReplyDelete
  2. Hihi. Nak buat jugak lah 31/12 nanti. Ekekeke !

    ReplyDelete
  3. Hihi. Nak buat jugak lah 31/12 nanti. Ekekeke !

    ReplyDelete
  4. nak try la nanti..selalunya gambar2 kat Ig akak tak best mana pun..hahahah..

    sempena tahun baru ni meh la join Giveaway kat blog saya.hadiah best .ni senarai hadiah..

    *Wang tunai Rm100 x Tempat Pertama
    *Wang tunai Rm50 x Tempat Kedua
    *Wang tunai Rm30 x Tempat Ketiga
    *Head Rest Massage x 10 Unit (Tempat Pertama hingga Kesepuluh)
    sila join cepat ye..

    http://www.dianarashid.com/2015/12/giveaway-baby-store-bersama-dianarashid.html

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.