Tempah Bisnes Kad Murah

Saturday, December 05, 2015

Korang dah ada bisnes kad? Kalau belum, meh tempah bisnes kad harga murah murah je nak bagi untuk pembaca Blog Sihatimerahjambu. Rata rata blogger dah ada bisnes kad masing masing. Peniaga online pun dah get ready bisnes kad.

Sebenarnya penting sangat ada bisnes kad ni untuk memperkembangkan bisnes yang kita ada. So kalau ada orang nak contact kita pun senang kan. So, tempahlah sekarang.

http://www.azhafizah.com/

FREE DESIGN + FREE POSTAGE
Klik untuk pembesaran imej
 (Harga Sehingga 31 December 2015)

Nak lebih murah, orderlah 10 kotak terus, tetap Free Postage! Untuk pembaca blog Fiza akan bagi diskaun lagi dari harga di atas. Nak tahu harga berapa, kenalah email Fiza. Untuk yang serius nak order sahaja ye. Dan pastikan bukan urgent order okay! Tak bolehlah nak order hari ni, esok siap.

Disarankan order awal dan anda seorang yang penyabar. 
http://www.azhafizah.com/

http://www.azhafizah.com/
http://www.azhafizah.com/
http://www.azhafizah.com/

Kalau rasa harga printing mahal, nak order design sahaja pun boleh. Email je: 

azhafizahmdnor@gmail.com


3 comments

  1. comel2 je.. design simple n up to date..harga mcm murah sikit dari yang saya tempah sblm ni .. takpe dah tahu soon insyaAllah :)

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.