Header Ads Widget

New Stories!

6/recent/ticker-posts

Kitar Semula Wooden Crates & Plastic Crates Menjadi Cabinet Yang Cantik

Akhir akhir ni memang suka share dekorasi rumah. Manalah tahu boleh dijadikan sumber inspirasi untuk menghias rumah. Upgrade apa yang perlu. Terjumpa pulak post yang menarik di mana mereka yang kreatif telah kitar semula wooden crates & plastic crates menjadi kabinet yang sangat cantik.

Bagus idea ni boleh guna pakai crates yang ada jika tidak digunakan. Salah satu idea juga untuk langkah penjimatan membeli kayu untuk buat perabot. Modalnya pun sikit dalam menghasilkan kabinet kayu @ kabinet plastik yang cantik.

Untuk tambah lagi menarik boleh cat mengikut warna kesukaan atau tambah perhiasan. Suka dengan idea ni. Kalau rajin, bolehlah cuba buat ye.

























Post a Comment

8 Comments

  1. memang cantik dan juga kreatif.... suka dan sejuk mata kakak memandang... he he he...

    ReplyDelete
  2. kreatif..dan nmpk cantik!! ♥

    ReplyDelete
  3. wahh tq sharing.. mmg cantik sgt... sedang cr idea nk decorate balik bilik abg Adam ni..

    ReplyDelete
  4. suka idea rak kasut pallet tu..nak tiru

    ReplyDelete
  5. kita jugak tak se creatif mereka..huk.huk

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.