Header Ads

Pokok Buah Bongsai

Yang biasa kita tengok, pokok bunga bongsai. Jarang jarang sekali nampak pokok buah bongsai. Setakat ni pokok buah bongsai yang pernah nampak pokok buah limau kecik yang biasa orang cina tanam tu. Tapi, selain buah limau memang tak pernah nampak.

Bila nampak pokok buah lain, rasa macam menarik pulak kan. Kalau tanam dan buat pokok bongsai sendiri, agak agak boleh hidup dan boleh jadi ke agaknya?





4 comments:

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.

Powered by Blogger.