Header Ads

Tempah Sampul Duit Raya


Fiza post awal sikit entry ni walau lambat lagi nak raya sebenarnya kan. So dah post awal ni, kalau ada nak tempah sampul duit raya tu boleh bookmark dulu ye. Siap siap letak harga so bila ada mencari dah tahu berapa dan senang memudahkan proses tempahan nanti.

Ada 4 size je. Jangan tanya size lain selain size yang di nyatakan di bawah.

http://www.azhafizah.com/

Tempahan minimum 500pcs ye. Nak jimat dan murah, buat satu design yang boleh digunakan untuk 5 tahun. Setahun guna 100pcs. Untuk tahun berikutnya tak perlu tempah lagi. Takpun buat satu design, tempah dan print lepas tu jual. Okay juga idea tu kan.

http://www.azhafizah.com/

Untuk Tempahan

Email : azhafizahmdnor@gmail.com

1 comment:

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.

Powered by Blogger.