Rezeki Bersama Nuffnang Sepanjang 2015

Sepanjang 2015, masih mengekalkan iklan Nuffnang di Blog. Pengiklanan pertama yang dimasukkan sejak awal berblog sehingga kini. Masih setia. Setiap blogger mempunyai pelbagai pilihan dan pilihan di tangan masing masing. Orang kata, ikutlah selera dan kemampuan masing masing.

Walaupun kurang lumayan tapi mungkin berbaloi pada Fiza. Mungkin pendapat orang lain berbeza. Alhamdulillah sepanjang bersama Nuffnang, tahun 2015 adalah tahun terbaik dalam menghasilkan pendapatan blog. Setiap bulan Fiza dapat cashout kecuali bulan June berbanding tahun 2014 cuma 3 kali cashout kalau tak silap. Itupun sebab kumpul² dulu. 

Tapi tahun ni, kalau dah melebihi had je Fiza akan cashout. Boleh jugak guna di masa masa emergency nanti kan. So boleh buat simpanan sikit untuk digunakan bila perlu.

http://www.azhafizah.com/

Tips untuk dapatkan CPUV tu Fiza tak pasti macamana cara yang sebenar. Yang Fiza tahu tetiba check je dah ada. Cumanya kalau dah dapat CPUV tu kenalah rajin rajin naikkan traffic blog supaya earnings pun makin bertambah.

Salah satu sumber semangat berblog dan rajin update. Tapi kalau takde pun, tetap semangat dan enjoy blogging. Dan itu adalah kepuasan sebenar seorang blogger. Kan! kalau asyik nak mood down je tak best jugak. Kena perlu perbaiki untuk jadi yang lebih baik. InshaAllah hasilnya akan baik juga. Moga semua dimurahkan rezeki. Aaminn...

12 Comments

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.

  1. hebat...akak setahun 2 kali je dpt..earning pun tak byk...mybe jarang update blig

    ReplyDelete
  2. tahniah, kenapa anum x leh bukak portal nuffnang ek

    ReplyDelete
  3. Wah...Tahniah!!!!
    Saya still xde rezeki lagi nak cash out niffnang...
    Insya Allah tahun depan nak kena rajin lagi update blog...

    ~Admin : QasehMuslimah-Munirah~
    http://qasehmuslimah-munirah.blogspot.my

    ReplyDelete
  4. Assalammualaikum... hafizah,

    semoga sukses dengan nuffnang yer.. banyak earning dengan nuffnang,

    mselim3

    ReplyDelete
  5. Semoga dimurahkan lagi rezeki di tahun mendatang :D

    ReplyDelete
  6. oowah.. best ye akak.. kita xpernah dpt pun.. sob,sob..

    ReplyDelete
  7. tudia banyaknye ...syok nye weh ....
    yg tahun ni ari tu dah buat beli gelang emas anak

    ReplyDelete
  8. Hebatnya awak fiza.. Dapat cashout setiap bulan. Kita cashout setahun skli je. Itu pun semput2 nilainya..

    ReplyDelete
  9. Tahniah fiza!
    shida pun setahun 2 kali je cashout ^_^

    lepas dah stop..xde dah pitih dalam tu ^_^

    ReplyDelete
Previous Post Next Post

نموذج الاتصال