Header Ads Widget

New Stories!

6/recent/ticker-posts

Cashout Nuffnang December 2015

Cashout Nuffnang December 2015 penutup cashout untuk tahun ni. Acah acah bonus hujung tahun la kononnya. Hari ni hari terbaik untuk cashout sebab betul betul hujung bulan kan. So tak perlu tunggu lama untuk cheque sampai nanti. Di anggarkan dalam awal bulan februari nanti akan sampai cheque cashout bulan ni.

Earnings kembali kosong. Menabung semula.
http://www.azhafizah.com/

Okay, bulan februari memang waktu yang sesuai sebab birthday Fiza kan. Hadiah untuk diri sendiri jugak tu. Bagi yang dah cukup had tu, jom kita cashout!


As stated in Nuffnang payment policy, Nuffnang pays its members 30 days (60 days for Ordinary) after every end of the month from their cashout request date for Glitterati members. Upon then, the cheque will be compiled and sent to the bank for legal processing before delivered to your registered address. The processing and delivering by the bank will take about 2 weeks time. The status will be changed to 'Paid' once the cheque has been sent to you! Hope this clarifies! Thank you and have a nice day!-Nuffnang

Post a Comment

5 Comments

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.