Tempah Design dan Printing Kad Ucapan/Kad Jemputan

Sunday, December 13, 2015

Untuk tempahan design & printing kad ucapan/ kad jemputan, Fiza buat satu size je. Jangan tanya saiz lain ye. Kalau berminat nak tempah untuk kad kahwin/kad jemputan size ni bolehlah email kepada :azhafizahmdnor@gmail.com. Nak murah dan jimat tempahlah banyak sikit. 


Kalau tak nak print, nak tempah design sahaja pun boleh. Takde masalah. Kalau nak lagi jimat, tempah design dan print sendiri. Pun boleh. Ikut bajet masing masing orang kata.

design-kad-kahwin-simple-dan-exclusive

http://www.azhafizah.com/


2 comments

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.