Header Ads

Tempah Bunting/Streamer/Banner Murah

Tempah bunting/streamer/banner dengan harga murah di blog Sihatimerahjambu. Macamana nak order? Email terus ke : azhafizahmdnor@gmail.com. Kat bawah ni harga tempahan bunting/streamer/banner beserta harga pos. Macam biasa Free design. Berbaloi kan!

http://www.azhafizah.com/

Kalau tak nak print, tempah design sahaja pun boleh.
http://www.azhafizah.com/

Siapa yang suka deko deko rumah tu, boleh buat macam Fiza ni. Buat DIY bunting synthetic transform acah² macam photo canvas. Frame DIY je. Boleh jimat! jenis synthetic memang sesuai untuk indoor. Yang Fiza buat ni 6x2 kaki. Besar kan? Kalau buat gambar 1 family pun cantik.
http://www.azhafizah.com/

Untuk DIY Frame ni boleh rujuk entry ni

DIY Banner Transform Ala² Photo Canvas


No comments

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.

Powered by Blogger.