Tempah Bunting/Streamer/Banner Murah

Sunday, December 06, 2015

Tempah bunting/streamer/banner dengan harga murah di blog Sihatimerahjambu. Macamana nak order? Email terus ke : azhafizahmdnor@gmail.com. Kat bawah ni harga tempahan bunting/streamer/banner beserta harga pos. Macam biasa Free design. Berbaloi kan!

http://www.azhafizah.com/

Kalau tak nak print, tempah design sahaja pun boleh.
http://www.azhafizah.com/

Siapa yang suka deko deko rumah tu, boleh buat macam Fiza ni. Buat DIY bunting synthetic transform acah² macam photo canvas. Frame DIY je. Boleh jimat! jenis synthetic memang sesuai untuk indoor. Yang Fiza buat ni 6x2 kaki. Besar kan? Kalau buat gambar 1 family pun cantik.
http://www.azhafizah.com/

Untuk DIY Frame ni boleh rujuk entry ni

DIY Banner Transform Ala² Photo Canvas


Post a Comment

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.